Meld je aan voor het Hattems Zomerfestijn

Van 15 tot 25 augustus vindt het Hattems Zomerfestijn plaats! Dit festijn wordt georganiseerd door de gemeente Hattem in samenwerking met de buurtsportcoaches van HUB Hattem. Speciaal voor alle kinderen van groep 3 tot en met 8 worden er allerlei leuke en gratis activiteiten en workshops georganiseerd.

Ochtendprogramma en aanmelden
Er is een apart ochtend- en middagprogramma. Bekijk het ochtendprogramma en geef je op voor een of meerdere activiteiten en/of workshops. Dit kan tot 20 juli 17.00 uur. Je ontvangt in de week na 15 juli via de mail bericht over je inschrijving. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst, vol is helaas vol. Alle activiteiten vinden plaats in en rondom De Marke. Let op, het is de bedoeling dat je tussen de middag thuis luncht.

Ochtendprogramma en aanmelden groep 3,4 en 5

Ochtendprogramma en aanmelden groep 6,7 en 8

Middagprogramma en aanmelden
Het middagprogramma is sportief en in samenwerking met de buurtsportcoaches. Denk daarbij aan activiteiten zoals een waterstormbaan en een obstacle run.
Mail naar info@hubhattem.nl onder vermelding van je naam, je groep en aan welke activiteit(en) je wilt deelnemen.

Bekijk het middagprogramma op www.hubhattem.nl

Bekijk het programma op de flyer

Spectaculaire afsluiting
Op de de laatste dag van het Hattems Zomerfestijn, donderdag 25 augustus van 12.00 tot 15.00 uur, sluiten we gezamenlijk af (groepen 3 tot en met 8). Neem gerust je vrienden en/of vriendinnen mee. Samen met Hub Hattem hebben wij toffe activiteiten georganiseerd. Voor een broodje en wat lekkers wordt gezorgd. We maken er een spetterende afsluiting van!

Heb je een vraag?
Heb je nog vragen over het Hattemse Zomerfestijn? Mail dan naar zomerfestijn@hattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in