Eindelijk voortgang in inrichting Hogenkamp, Veenrand en Nieuwstad

Het heeft lang geduurd, maar er is eindelijk nieuws over de nieuwe inrichting van de hofjes aan de Hogenkamp, de Veenrand en Nieuwstad. De herinrichting is het gevolg van het omschakelen van een gemengde riolering naar een afvoer waarbij vuil water en hemelwater worden gescheiden.

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het Definitief Ontwerp op 29 maart 2022 vastgesteld. “De voorbereidingsfase van het project duurde, door onverwachte omstandigheden, langer dan vooraf kon worden voorzien,” aldus de informatie die de gemeente naar de deelnemers van het platform SamenHattem heeft gestuurd.

Start na de bouwvak
Het aanbestedingstraject is inmiddels afgerond en de gemeente heeft Knipscheer Infrastructuur B.V. gecontracteerd voor de uitvoering van het werk. De werkzaamheden worden in de komende periode door de aannemer voorbereid en na de bouwvak start de uitvoering.

Op de projectenpagina’s van SamenHattem, het participatieplatform van de gemeente Hattem, staan de definitieve ontwerp-tekeningen. Je kan deze ontwerpen ook bekijken via de volgende linken:

Definitief ontwerp hofjes Hogenkamp

P00531-BE-NI-01-D01-Nieuwe situatie Hogenkamp

Definitief ontwerp Veenrand

P00533-BE-NI-01-D01-Nieuwe situatie Veenrand

Definitief ontwerp Nieuwstad

P00532-BE-NI-02-D01-Nieuwe situatie

P00532-BE-NI-01-D01-Nieuwe situatie

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in