Nieuwe regels voor reclamedrukwerk in de Gemeente Hattem

Vanaf 1 juli 2023 introduceert de gemeente Hattem de JA-sticker voor ongeadresseerd reclamedrukwerk. Hattem is hiermee 1 van de inmiddels 39 gemeenten waar je zelf actie onderneemt als je wel ongeadresseerd reclamedrukwerk wilt ontvangen. Door zelf deze keuze te kunnen maken wordt onnodig papierafval voorkomen. In heel juni wordt er bij elk folderpakket een sticker meegeleverd die je op je brievenbus kunt plakken.

Keuze voor een duurzamere toekomst
De gemeente Hattem zet zich in voor een groene en leefbare omgeving. De introductie van de JA-sticker is een stap in de richting van een nog meer duurzame en milieuvriendelijke gemeente. Het zorgt ervoor dat reclamedrukwerk beter aansluit bij de wensen van inwoners en vermindert onnodig papierafval. Samen kunnen we werken aan een schonere toekomst voor Hattem.

Wil je nog wel folders ontvangen?
Vergeet dan niet om vanaf juni de groene JA-sticker op te halen bij het folderpakket, het lokale weekblad, de gemeente, lokale supermarkten of drogisterijen. Je kunt ook eenvoudig de sticker bestellen via spotta.nl. Met jouw bewuste keuze draag je bij aan een duurzamere gemeente en een beter milieu.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in