“Vrieze’s Erfgoed heeft handjes nodig”

Bezoekerscentrum Vrieze’s Erfgoed in Wapenveld wil vanaf augustus graag weer open voor bezoekers, maar heeft dan wel helpende handjes nodig. Jan Nitrauw vertelt dat verschillende vrijwilligers hebben aangegeven vanwege leeftijd en/of gezondheidsproblemen te willen stoppen.

“We willen begin augustus weer open, vooral als horecapunt voor koffie/thee, fris en ijs. De streekwinkel starten we dit jaar niet meer, omdat het seizoen ver gevorderd is. Wel zijn uiteraard de eigen meelproducten en honing van onze imker Paul Docter te koop. En we verwachten dan ook volop aardappels van eigen erf te hebben.”

Zaterdag
Op zaterdag van 10.00 tot circa 16.00 uur is hulp nodig. Nitrauw: “Vrijwilligers werken dan in twee ploegen, zodat de belasting niet te zwaar is. Extra hulp is er nodig in het weekend van vrijdag 17, zaterdag 18 en maandag 20 september. Dan staan de voorstellingen gepland van de productie Zo gaan we allemaal’.

Kaartverkoop
Die moest vorig jaar mei vanwege corona afgelast worden. Begin januari zijn de repetities digitaal weer opgepakt en de afgelopen weken is er op locatie gerepeteerd. De kaartverkoop is inmiddels gestart via visitheerde.nl.

Jouw handen maken licht werk
Voor de uitvoering is menskracht nodig in ondersteunende diensten als gastvrouwen- en heren, de catering, beveiliging en andere organisatorische zaken. Voor informatie en aanmelding als vrijwilliger bij Vrieze’s Erfgoed of bij de theatervoorstellingen, kun je  mailen naar info@vriezeserfgoed.nl of bellen met 06-15194780.

Kijk ook op www.vriezeserfgoed.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in