Hattemer kunstwerken op Europa ZomerExpo 2019

Op de tentoonstelling Europa ZomerExpo 2019 in Museum de Fundatie zijn twee kunstwerken te zien van Hattemer kunstenaars. Rond de 3.200 werken zijn aangemeld voor deze tentoonstelling en de werken van Hattemers Wilma Wijnen en Inge in ’t Hout behoren tot de 250 die uiteindelijk zijn geselecteerd voor de expositie.

Europa is het onderwerp van de zevende editie van ArtWorlds’ ZomerExpo. Europa staat ter discussie. Het is een werelddeel in verwarring, waar je wel of juist niet bij wilt horen. Met de verkiezingen voor de deur, is het juist nu interessant om kunstenaars te vragen na te denken over Europa en erop te reflecteren in hun werk.

De selectie van 250 werken, gekozen door een vak-, junior- en publieksjury, is te zien in Museum de Fundatie vanaf 25 mei 2019, in de week van de Europese verkiezingen. De gezamenlijke keuze van 250 werken vormt Europa ZomerExpo 2019, parallel te zien in de Wolk van de Fundatie in Zwolle en in en om Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe. De Europa ZomerExpo 2019 is vanaf 25 mei tot en met 1 september 2019 in deze musea te bezoeken.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in