Titelstrijd SV Zalk

‘Wie had er een paar wedstrijden geleden durven zeggen of er nog van kunnen dromen. Maar SV Zalk gaat zich zaterdag 20 april mengen in de titelstrijd, dit geldt ook voor lotgenoot SVV’56. Niet dat beide teams nog de titel kunnen pakken, maar ze moeten beide naar één van de twee titelkandidaten  in de 5e klasse C oost,’ aldus de woordvoerder van Zalk die met een poëtische beschrijving deze wedstrijd aankondigt.

‘Waar SVV’56 naar Vroomshoop gaat om de derby tegen Sportlust te spelen, zoeken de Zalkers het hoger op, letterlijk en figuurlijk. Ze gaan op bezoek bij de koploper in de buurt van de hoogste plek van Overijssel. Ze gaan naar Sportpark Zandeinde in Lemele, naar het dorp aan de voet van een ware berg, waar ze op dit moment niet in een dal zitten. Sterker nog, bij een goede uitslag op eigen veld en een uitschieter van de mannen uit Sibculo, kunnen ze zomaar de volgende speelronde kampioen worden.’

Vanzelfsprekend?
Maar het is niet vanzelfsprekend dat de club uit Lemele thuis van SV Zalk wint. In het seizoen 2011-2012 waren de Zalkers met 0-1 te sterk voor de blauwwitten uit Lemele. Al bleken ze in Zalk dit seizoen net een maatje te groot voor de thuisclub.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in