Thema-avond over Europa

Op 6 juni aanstaande zijn er weer Europese verkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen komt op 3 mei Europarlementariƫr PvdA Mohammed Chahim op werkbezoek.
Tijdens een themabijeenkomst ’s avonds in de Marke, aanvang 20.00 uur, zal hij over diverse onderwerpen spreken. Deze avond staat onder andere in het teken van het nut en de noodzaak van een sterk Europa, bestaanszekerheid, bouw- en wooncrisis enĀ  voedselveiligheid. Deze avond is voor iedereen die geĆÆnteresseerd is in Europese ontwikkelingen en verkiezingen en in de genoemde onderwerpen.

‘De groene transitie is onze kans om Europa in een veel socialere richting te duwen.’
Mohammed Chahim.

Sinds 2019 is Chahim namens de PvdA EuroparlementariĆ«r. ‘De komende Europese verkiezingen is hij als enorm bevlogen kandidaat weer verkiesbaar voor GroenLinks-PvdA. Zijn enthousiasme en benaderbaarheid kenmerken hem’, aldus Marie-Lupe Stapper, fractievoorzitter van de fractie in Heerde en voorheen van de fractie van Hattem. Zij heeft in de afgelopen maanden kennis gemaakt met Europa en met de diverse zittende EuroparlementariĆ«rs en de verkiesbare kandidaten. ‘Hij heeft een brede kennis van zaken, maar zijn expertise ligt vooral binnen landbouw, bestaanszekerheid, energietransitie en werkgelegenheid.’

De afdelingen Epe-Heerde, Hattem, Oldebroek en Elburg van Groenlinks-PvdA zijn blij met deze aandacht van Chahim voor de regio. Een regio die gekenmerkt wordt door natuur, diversiteit aan industrie en werkgevers en landbouw. Maar wat ook de nodige knelpunten met zich meebrengt. Overdag bezoekt Chahim met een delegatie o.a. ’t Veen.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in