Stichting Leergeld ontvangt 3500 euro van Lionsclub

Afgelopen week nam Stichting Leergeld een cheque van 3500 euro in ontvangst  van Lions Club Hattem. Dit bedrag is het resultaat van de verkoop van de Hattem Prent dat de serviceclub de afgelopen periode voor de tweede keer organiseerde. Vele Hattemers hebben deze wintermaanden een prent aangeschaft voor het goede doel.

Voor kinderen die het écht nodig hebben
De opbrengst komt volledig ten goede aan minderbedeelde gezinnen zodat er voor hun kinderen leermiddelen of kleding kunnen worden aangeschaft, zij lid kunnen worden van een sportvereniging of mee kunnen gaan op schoolexcursies.

Voor de Lions is dit een actie waarbij ze door een financiele bijdrage waardevolle initiatieven in de samenleving kunnen steunen. Deze specifieke actie werd mede gesteund door Lions Quest, een internationaal hulpfonds voor sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.

Op de foto nemen Andries Jans en Joop Leferink (midden) van Stichting Leergeld de cheque in ontvangst uit handen van Mark van Keeken en Johan Kooij (links en rechts) van Lions Club Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in