Maak jij de toekomst van onze regio?

Hoe kunnen we zorgen dat de regio waar jij woont aantrekkelijke wordt om te wonen en werken voor jong en oud(er)? Op maandag 13 mei gaan 250 Toekomstmakers tussen de 18 en 27 jaar in gesprek. Jij bent van harte uitgenodigd!

Het Toekomstmakers Event
Op maandagavond 13 mei vindt Het Toekomstmakers Event plaats. Tijdens dit event wil
Expeditie Regio Zwolle met jou in gesprek. Wat heb jij nodig om hier je toekomst te bouwen? Wat maakt dat je hier blijft om te werken en te wonen? Dit is dé kans om te bepalen wat belangrijk is in jouw buurt, dorp of stad.
Tekst gaat verder na de video.

En dan..
Tijdens het Toekomstmakers Event worden alle meningen en ideeën samengebracht om deze regio voor jou aantrekkelijk te maken. Wat kunnen we samen (jongeren, overheid, bedrijfsleven en onderwijs) doen om jou te boeien en te binden? De beste ideeën worden vervolgens verder uitgewerkt in een hackathon en expeditieteams. Jouw idee kan dus werkelijkheid worden!

Noah Zeeuw
Naast dat aan de regio Zwolle vorm wordt gegeven, komt ‘social creator’ Noah Zeeuw langs om met je door te praten over de toekomst. Ook lopen er andere experts rond en zijn er toffe prijzen te winnen! Eventuele vervoerskosten worden vergoed.

Locatie en aanmelden
Wil jij helpen om de regio Zwolle leefbaar en interessant te maken? Geef je dan nu op!
Maandag 13 mei, Nieuwe Buitensociëteit Zwolle->19.15 – 22.00 uur
Aanmelden: expeditieregiozwolle.nl/tme

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in