Kindermuziekweek: een muzikale middag!

Van 24 maart t/m 2 april vindt de vijfde editie van de Kindermuziekweek plaats. Een landelijk initiatief van 14 grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector die hun krachten gebundeld hebben om alle kinderen in Nederland een week lang te laten genieten van het maken van én het luisteren naar muziek. De impact van muziek is namelijk groot: het verbindt, het maakt blij en muziek maken kan altijd en overal!

Muzikale middag in Hattem
Muziekvereniging Ontwaakt heeft zich bij dit fantastische initiatief aangesloten en organiseert daarom op woensdagmiddag 29 maart van 13.30 uur tot 15.30 uur een speciale editie van Het Grote Muzieklab in MFC de Marke. In een muzikale middag kunnen kinderen uit de groepen 4 t/m 8 gratis meedoen met allerlei leuke workshops. Voorbeelden zijn het uitproberen van een instrument, het leren van leuke feitjes over muziek tot het ervaren hoe het is om op een podium te staan. Als afsluiting doen de deelnemers ook mee aan het voorjaarsconcert van Ontwaakt op vrijdagavond 31 maart, samen met andere leerlingen van de vereniging.

Gratis muziekles uitproberen
Na 31 maart is er de mogelijkheid om nog drie keer gratis mee te doen met Het Grote Muzieklab, om nog meer te experimenteren en te leren over het maken van muziek. Aanmelden voor de speciale editie in de Kindermuziekweek kan via www.muziek-lab.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in