Jubilarissen D.E.V. gehuldigd

Zaterdag 12 maart j.l. werd een zestal jubilarissen van het chr. mannenkoor D.E.V. (Door Eendracht Verbonden) gehuldigd tijdens de jaarvergadering in de Notenhof. Er werd teruggeblikt op de afgelopen twee jaar waarin vanwege de Corona beperkingen geen optredens en concerten gegeven konden worden.

Paaszang
Wel konden in deze periode een aantal online repetities gegeven worden onder leiding van dirigent Edwin Velvis. En na de laatste versoepelingen zijn de repetities weer in volle gang. Het eerste optreden staat gepland op zaterdag 16 april voor de Paaszang in de Grote of Andreaskerk in Hattem.

Huldiging leden
Een aantal leden konden in het zonnetje worden gezet vanwege hun lidmaatschap van de vereniging.
Casper Wim Spannenberg kreeg een bronzen sculptuur als aandenken vanwege zijn 25 jarig lidmaatschap van D.E.V. Hans Poot kreeg ook een bronzen sculptuur als aandenken voor zijn 35 jarig lidmaatschap en Henk Doornink en Jan Tamboer zijn maar liefst 50 jaar lid en ontvingen ook een bronzen sculptuur als aandenken.
Jan Tamboer kon helaas niet aanwezig zijn tijdens de jaarvergadering maar kreeg zijn aandenken en een mooie boeket bloemen voor zijn vrouw later thuis uitgereikt.

Al 65 jaar koorlid
Jan Spannenberg was vorig jaar al 60 jaar lid van het koor en zijn broer Casper Spannenberg maar liefst 65 jaar! Gedenkwaardige feiten die beloond werden met eveneens mooie bronzen sculpturen.
Alle jubilarissen kregen ook een certificaat of oorkonde van de KCZB uitgereikt en hun echtgenotes kregen elk een mooie bos bloemen.

1 REACTIE

  1. De jubilarissen van harte gefeliciteerd. Het koor kan nog op alle fronten versterking gebruiken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in