Landelijke Lions historisch gekleed door Hattem

Het landelijke bestuur 2022-2023 van Lionsclubs Nederland hield haar reünie op gepaste wijze in Hattem. Niet geheel toevallig. De voorzitter, Henderikus Cazemier, is lid van de Lionsclub Hattem. De Stichting Instandhouding Historische Kleding hielp het voltallige bestuur in oud-Hollandse kleding, compleet met hoed en versierselen. De stoet trok veel bekijks tijdens de stadswandeling die verzorgd werd door Teus van Hattum van Visit Hattem.
In hun Lions bestuursjaar was het idee al eens voorbij gekomen tijdens een stadswandeling in Delft, waar een portret hing van stadsbestuurders. Dat is nu gerealiseerd in Hattem.

Hattemse Lions
Het landelijk bestuur is bewust langs plekken gegaan waar de Lionsclub Hattem betrokken is, zoals de instanties die in het verleden bijdrages hebben ontvangen zoals de Stichting Instandhouding Historische Kleding, het Anton Pieck Museum en Voerman Stadsmuseum Hattem, de Stolpersteine. En plekken waar mee wordt samengewerkt, zoals De Dijkpoort, Visit Hattem en het Stadhuis.
Ook is één van de huiskamers bezocht waar vorige week nog het Lions Huiskamer FilmFestival was, met een uitgebreide toelichting door organisator Bert Kieft. 

Bestuursfunctie vacant
De Stichting Instandhouding Historische Kleding onderhoudt met veel inzet honderden historische pakken. De kleding wordt veelvuldig gebruikt bij evenementen of bij bijzondere gelegenheden, zoals het Dikke Tinne Festival. Bestuurlijke uitbreiding met affiniteit voor historische kleding is gewenst. Neem bij belangstelling contact op: 06-20457740.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in