‘Hattemse’ musical enthousiast ontvangen

Op donderdag 14 en vrijdag 15 december hebben ruim 200 musicalleerlingen van Laura’s Musical uit Hattem en Elburg weer twee musicalvoorstellingen in het Veluvine theater in Nunspeet gespeeld. Gezien de hoeveelheid enthousiaste reacties vanuit het publiek kan Laura’s Musical weer terugkijken op twee geslaagde voorstellingen.

Dit keer gingen drie zussen en een broer met de trein naar hun opa en oma. Onderweg bleek het geen gewone trein maar een betoverde trein die door de tijd kon reizen. Zo startte de reis in de oertijd, algauw kwamen ze in de tijd van het oude Egypte, en via de Romeinen kwamen ze in de tijd van de ontdekkingsreizigers met Michiel de Ruyter aan de leiding. Een tijdje later kwamen ze terecht bij de cowboys en daarna gingen ze via de jaren 20, zo door naar de jaren 50 met de Nozems en de jaren 60/70 bij de hippies.

Barbie
“Het was een mooie show met veel zang en dans afgewisseld met leuke en grappige scenes. De reis ging verder in de jaren 80 met de discogirls, de jaren 90 in het thema Barbie, van de bekende pophit uit die tijd, en we hebben zelfs een kijkje in de toekomst mogen nemen.
Het was een leerzame reis vol met leuke weetjes over de verschillende tijdperken, veel bekende nummers en prachtige kostuums. En wat een enthousiasme namen de kinderen weer mee in hun zang, dans en acteerwerk. Het bijzondere is dat Laura’s Musical ook dit keer weer jong en oud, van 4 t/m 16 jaar, met elkaar weet te laten samenwerken in een musical, ieder op zijn en haar eigen niveau”, aldus de aanwezige verslaggever.

Proeflessen
Op 8, 9, 15 en 16 januari zijn er proeflessen in Hattem voor nieuwe leerlingen van 4 t/m 16 jaar.

Eigenaar en docent van Laura’s Musical is Laura Groeneveld, 35 jaar en woonachtig in Hattem. Laura heeft de opleiding tot leerkracht basisonderwijs gedaan en heeft een aantal jaren voor de klas gestaan. Daarnaast heeft zij veel piano, zang, improvisatie- en theaterlessen gevolgd in Emmeloord en Zwolle. Ze heeft al heel wat hoofdrollen mogen spelen in musicals.

Voor meer informatie: laurasmusical@gmail.com – 06 31186999 – de website. Ook kan je even een kijkje nemen op www.facebook.com/laurasmusical of instagram.com/laurasmusicall

2 REACTIES

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in