Sinterklaas aangekomen in Hattem

Onder regenachtige omstandigheden kwam zaterdag 18 november Sinterklaas aan in Hattem. Veel kinderen en hun ouders keken reikhalzend uit naar de man die hen de komende weken van snoepgoed en cadeaus voorziet.

De hoge waterstand aan de kade zorgde nog voor wat oponthoud bij het uitstappen, maar daarna maakte Sinterklaas met zijn roetveegpieten een heuse rondtoeren door de binnenstad. Het geheel kreeg zijn afsluiting op de Markt met activiteiten van de pieten.

RTV Hattem was erbij en maakte onderstaande reportage.

Helaas had een cameraman problemen met de apparatuur. Marco Zuidhof van CineMAR bood zijn hulp aan. Hij was op dat moment aan het filmen om een promo te maken voor goede doelen actie Shout out sinterklaas. De opbrengst van de gepersonaliseerde sinterklaasvideo’s gaat helemaal naar het goede doel Stichting Kind in Beeld. Zij houden deze actie voor het tweede jaar. Dit doen ze in samenwerking met de Hattemse Sint en Piet bij Landgoed Molecaten.

1 REACTIE

  1. Het is een leuk en mooi filmpje geworden! We hebben het hier thuis nog even lekker teruggekeken zonder de wind en regen dit keer. Wel fijn dat er zoveel mensen ook echt naar de intocht waren gekomen 🙂

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in