‘Als Hattemers voor Hattemers, Kerst voor iedereen’

Boekhandel ‘De Fontein’ wil graag het verschil maken en doet dit door middel van inzameling en verspreiding van kerstpakketten en houdbare levensmiddelen onder Hattemers die het financieel moeilijk hebben, of het om een andere reden goed kunnen gebruiken. ‘De Fontein’ doet dit in samenwerking met hulpverlenende instanties in Hattem.

Kerstpakket
Van 9 tot en met 18 december kun je een kerstpakket en/of andere houdbare levensmiddelen bij De Fontein, Kerkstraat 32 brengen. Op 21 en 23 december worden de pakketten bezorgd bij hen die met Kerst een extraatje goed kunnen gebruiken.

Adressen?
Zijn er mensen in jouw omgeving die blij gemaakt kunnen worden met een pakket?  Je kunt een briefje invullen met hun naam, adres en gezinssamenstelling en inleveren in de daarvoor bestemde doos in de winkel, Kerkstraat 32. Wel graag voor 17 december.

Helpen bezorgen?
Voor het klaarmaken van de pakketten op 18, 19, 20 december en bij het bezorgen van de pakketten op 21 en 23 december zoekt de organisatie nog vrijwilligers. Je kunt je hiervoor aanmelden via info@fonteinhattem.nl /038-4440796. Ook jouw eventuele gift voor deze actie is van harte welkom.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in