Weer geen thuiszege voor sv Hatto-Heim

Hatto-Heim speelde zaterdag thuis tegen vv Hulshorst. De wedstrijd was amper drie minuten onderweg of Ruben van Loo van vv Hulshorst kon een mooie actie voortzetten in een puntgave voorzet. Arian Redouan kon de bal inkoppen: keeper Brian Mensink was kansloos.

Tien minuten volgde de gelijkmaker van Winand Meilink,….maar dit ging helaas niet door, want de grensrechter vlagde voor buitenspel. Hatto-Heim drukte Hulshorst naar achteren, maar de uitbraken van de gasten waren levensgevaarlijk. Hatto-Heim kreeg nog kansjes via Ruben Bouwhuis enTwan van Rijssen, maar de bal wilde er niet in.

In de tweede helft begon Hatto-Heim goed aan het vervolg van de  wedstrijd. Twan van Rijssen ging goed doorging en scoorde de gelijkmaker: 1-1. Maar nog geen tien minuten later kon Hulshorst weer een cadeautje uitpakken. De bal werd teruggespeeld, maar werd onderschept door Krijn Eckhardt. En die wist wel raad met zo’n kado:1 -2.

Hatto-Heim drukte en drukte en Niels Messerschmidt scoorde de gelijkmaker: 2-2. Gerjan Visser kon vroegtijdig gaan douchen, want hij kreeg rood omdat hij Twan van Rijssen van zich afsloeg. In de laatste minuut kreeg Ruben Bouwhuis de bal en verscheen alleen voor keeper Thijs Menges, maar die liet den mooie redding zien.