Nederlands Bakerijmuseum in Hattem ook in 2020 ‘Leukste uitje van Gelderland?”

Dat een kleiner museum niet kansloos hoeft te zijn bij een landelijke verkiezing heeft het Nederlands Bakkerijmuseum het afgelopen jaar bewezen.

Het Hattemse museum ontving ‘Goud’ bij de ANWB en werd verkozen tot ‘Leukste uitje van Gelderland’. Een enorme opsteker voor het museum en alle medewerkers die zich hier vol passie iedere dag inzetten.

Publieksprijs
Het Nederlands Bakerijmuseum is door de ANWB weer genomineerd voor ‘Leukste uitje van Gelderland.’ Om deze titel in 2020 naar Hattem te halen heeft het museum jouw steun nodig. Het is en blijft een publieksprijs en jij bepaalt wie er wint. Grote musea, pretparken en dierentuinen hebben professionals in dienst en ruime budgetten om PR-campagnes te starten bij dit soort verkiezingen. Het Nederlands Bakkerijmuseum heeft dat niet en gaat tóch de strijd weer aan.

anwbleuksteuitje.nl
,,Wij hopen dat we dat weer kunnen doen met u aan onze zijde. Via de speciale website kunt u uw stem uitbrengen. Mag ik u namens iedereen in het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem vragen op ons te stemmen”, roepen de enthousiaste medewerkers van het Bakkerijmuseum op. Stemmen kan tot 28 oktober via www.anwbleuksteuitje.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in