Geloof en een hoop zonnepanelen

Op vrijdag 29 september om 20.00 uur spelen verhalenverteller Kees Posthumus en multimuzikant Henk van Glabbeek hun voorstelling ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’ in de Emmaüskerk, Dorpsweg 27 in Hattem. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk.

Duurzaamheid
Binnen de Protestantse Gemeente Hattem willen we op verschillende manieren aandacht besteden hoe we duurzaam kunnen leven. Dit seizoen beginnen we met een voorstelling.

Tijdens deze avond brengt Kees Posthumus, samen met muzikant Henk van Glabbeek een afwisselende, vrolijke voorstelling waarin met tal van verhalen en liedjes de schepping wordt gevierd, zorgen over de schepping gedeeld en onderzocht hoe wij ons kunnen inzetten voor een duurzame toekomst. Er klinken nieuwe scheppingsverhalen, gedichten en een groen-gelovige meezinger. Er wordt live gekookt en er is eco-fitness. Henk van Glabbeek omlijst dit alles met meditatieve oosterse muziek.

Bijdrage
Het wordt vast weer een inspirerende avond over een serieus onderwerp, maar met een vrolijke noot. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie avond!
De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is publiek om vooraf een kop koffie of thee te nuttigen.
De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten wordt op prijs gesteld. Aan het einde van de avond kunt u uw bijdrage in de collectezak doen of via een QR-code een bedrag overmaken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in