OldStars Tafeltennis bij Smash ’70

In september start Smash ‘70 met OldStars Tafeltennis op de vrijdagmorgen. Hiermee biedt de club ook ouderen de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te blijven ervaren.

Bij OldStars Tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werk je via tafeltennis aan een betere balans en conditie.

Sportief en sociaal
Naast bewegen staat bij OldStars Tafeltennis ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. En je ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een kopje koffie”, vertelt Wim van Selling van ttv Smash ’70.

Laat van je horen..
In principe kan iedereen meedoen, maar OldStars Tafeltennis richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+.  Selling: “En je hoeft alleen maar te zorgen voor goede sportschoenen en makkelijk zittende kleding.” Heb jij interesse, wil je helpen bij de organisatie of wil je meer informatie? Neem contact op met Wim van Selling via w.van.selling@ziggo.nl


Clinic

Overigens heeft hij nog wel een nieuwtje: “Eind september staat een clinic Oldstars Tafeltennis gepland met Bettine Vriesekoop, de ambassadrice van Oldstars Tafeltennis.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in