HAVO-Hattem presenteert alternatief voor derde supermarkt

De Hattemer Ondernemersvereniging (HAVO) presenteert op maandag 24 juni a.s. een alternatief plan voor de vestiging van een derde supermarkt. Deze presentatie is exclusief voor de leden van de raadsfracties en de pers.

Niet tegen een derde supermarkt
Klaas van Dieren, voorzitter van de HAVO, wil al wel een tipje van de sluier oplichten. ‘Wij hebben vergevorderde plannen voor een geheel nieuwe locatie voor een derde supermarkt in combinatie met een mogelijkheid tot woon- en of zorginvulling en een parkeergarage. De HAVO is niet tegen een derde supermarkt in Hattem, of dit nu een Lidl, Aldi, Jumbo of wat dan ook is, maar wij zijn tegen de plaats. Een vestiging van een supermarkt op het Algemene Veen strookt niet met de detailhandel structuurvisie, omdat dit een perifere locatie is én de provincie is ook tegen vestiging van een supermarkt op die plek.’

RTV Hattem zal tijdens de informatieavond opnamen maken, die daarna z.s.m. op ons YouTube-kanaal worden geplaats en uitgezonden worden op ons tv-kanaal. Ook zal de redactie, zodra meer bekend is, nadere informatie op de website plaatsen.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in