VZK Beachvolleybalseizoen van start

Net als voorgaande jaren organiseert VZK Beach Wezep dit jaar diverse toernooien op de beachvolleybalvelden bij Sportfondsenbad De Veldkamp in Wezep. Dit kan in competitieverband zijn, recreatief, leden/niet leden, jong en oud. De beachvolleybalactiviteiten starten op zaterdag 2 juni met de Jeugdbeachdag.

Die dag wordt er aan de A-,B- en C-jeugd van de verenigingen uit de regio een beachvolleybalclinic gegeven. Na de lunch kunnen de jeugdleden de opgedane kennis van de clinic toepassen in een onderling toernooi. Na al het harde werken in het zand, kunnen de jeugdleden als afsluiting een frisse duik nemen in het sportfondsenbad De Veldkamp.

In de gehele maand juni vindt ook de zomeravondcompetitie plaats op de dinsdag- en donderdagavonden. Deze zijn bedoeld voor de vernigingen Blauw Wit, EVV, HEC, HVV, Hellas en VZK. Op verschillende niveaus wordt er gestreden door zowel dames en heren.

Net als vorig jaar wordt ook een bedrijventoernooi georganiseerd, waarbij men 4 tegen 4 speelt. De regionale bedrijven gaan met elkaar de sportieve strijd in het zand aan. Wie neemt de wisselbeker dit jaar over van ‘Van Werven’?

Voor alle volleyballiefhebbers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het afsluitende toernooi op 30 juni. De gehele zaterdag worden wedstrijden gespeeld op verschillende niveaus. 2 tegen 2, 3 tegen 3, 4 tegen 4, van recreatief niveau tot wedstrijdklasse.

Alle voorzieningen zijn aanwezig om er weer een groot succes van te maken. Het enige waar we geen invloed op hebben is het weer. Maar dat mag de sportieve pret niet drukken.

Kijk ook op www.beach.vzkwezep.nl