Stap in de wereld van radio, tv en social media!

RTV Hattem is op zoek naar nieuwe medewerkers. Uit het laatst gehouden Kijk- en Luisteronderzoek blijkt dat veel Hattemers de lokale omroep kennen.’We vormen met elkaar een groep enthousiaste medewerkers die veel werk doen, maar merken dat we tegen onze grenzen aanlopen,” zegt Andries Agterhuis, interim-voorzitter van het bestuur.

Dringend
‘We zoeken allerlei mensen. Er komt héél wat bij kijken om een omroep draaiende te houden. Elke week nieuwe programma’s maken voor radio, tv, dagelijks nieuws op de website en sociale media. We hebben dringend mensen nodig die het leuk vinden om programma’s te maken.”

Meer!
Daarnaast zoekt RTV Hattem automatiseerders en redacteuren voor de website en de sociale media. Ook wordt gezocht naar Hattemers die meedraaien met het interim-bestuur om daarna de bestuurstaken over te kunnen nemen.

Teamafspraken
Een programmamaker werkt in een team, maar er zijn ook vacatures als je liever vanuit huis werken. Je kunt hierbij denken aan redactiewerkzaamheden voor de website en sociale media. Samen met de andere vrijwilligers maak je afspraken over je inzet. En je kunt altijd op ervaren medewerkers terugvallen als je hulp nodig hebt.

Inspiratie
Lokale omroepen zijn ook een kweekvijver voor talent. Menig professional die begonnen is bij een lokale omroep, maakt carrière bij een regionale of landelijke omroep. Bekende voorbeelden hiervan zijn Arjan Lubach, Edwin Evers, Gerard Ekdom. Hier vind je nog meer inspiratie!

Springplank
Maar ook RTV Hattem is de springplank geweest voor talent. Calvin Punter heeft het vak van radio-maken geleerd bij RTV Hattem en werkt nu bij Traffic FM en maakt ook deel uit van het No-Limits-Network van KRO/NCRV.

De vacatures
Sportverslaggever en -presentator radio m/v
Redacteur website en sociale media m/v
Radioplanner m/v
Nieuwsredacteur/presentator Radio m/v
Presentator/cameraman m/v
Automatiseringsmedewerkers m/v
Bestuursleden m/v