Zwolsche Boys verrast Hatto-Heim met efficiënt voetbal

Zaterdag in een koud Hattem de wedstrijd tussen Hatto-Heim – Zwolsche Boys, een wedstrijd die nooit echt op gang wilde komen voor de geel/blauwen. In het begin van de wedstrijd waren er nog kansjes voor Hatto-Heim via Sander Nijkamp en Cristian de Vries.

De eerste vijfentwintig minuten waren voor Hatto-Heim. Een voorzet van rechts door Gerben van de Worp. maar Twan van Rijssen schoot in de handen van keeper Nick Bouwman. Hatto-Heim drong aan, maar de Zwolsche Boys controleerde de wedstrijd.

In de twintigste minuut was er knullig balverlies in de verdediging. Melvin Hofman kon alleen opstomen naar Brian Mensink en scoorde de 0-1. En daar bleef het niet bij. Tien minuten later was er weer balverlies en zette Lodewijk de Vries de 0-2 op het bord.

En Hatto-Heim komt hierna nog goed weg, omdat Eugene Webb op de paal schiet, anders stond het al 0-3. Hatto-Heim speelde erg slordig en de tweede bal was steeds weer voor de Boys.

In de tweede helft wisselde trainer Erwin Brem maar liefst drie spelers om achter in één op één te gaan spelen. Hatto-Heim had meer balbezit en drong ook wel aan, maar het lukte gewoon niet. Veel balverlies en de Zwolsche Boys hadden alles onder controle.

Zaterdag een uitwedstrijd tegen Swift’64.

Sportuitzending gemist of terugluisteren?