Informatie en inspiratie nodig voor het verduurzamen van jouw bedrijf?

Energieke Regio organiseert samen met de gemeente Hattem een informatiebijeenkomst voor vastgoedeigenaren en ondernemers die duurzame stappen willen zetten.
Je krijgt tijdens de bijeenkomst informatie over:
  • SDE+ subsidie voorjaar 2020, oude en nieuwe regeling;
  • voldoen aan de informatieplicht en Erkende Maatregelen, inclusief handige tool;
  • energielabel C voor kantoren per 2023;
  • aantrekkelijke duurzame leningen en subsidies.


Na de informatiebijeenkomst ligt er een ticket voor je klaar voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek bij jou op locatie. Een onafhankelijke adviseur komt op locatie om je wensen en behoeften op het gebied van duurzaamheid te bespreken. Tijdens dit gesprek wordt een Plan van Aanpak opgesteld gericht op uw organisatie. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst, dan kun je je via info@ernon.nl aanmelden voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek.

Na afloop van de bijeenkomst is voldoende tijd om vragen te stellen. Speciaal voor vastgoedeigenaren en ondernemers. Ge├»nteresseerde introduc├ęs zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden via info@ernon.nl.

Waar en wanneer
Maandag 24 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur in het stadhuis van Hattem.


Energieke Regio is Onderdeel van Energieke Noord-Veluwse Bedrijven en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties in  Hattem met het verduurzamen van hun gebouwen.
Nieuwbouwprojecten worden steeds energiezuiniger en moeten energieneutraal zijn.
Maar ook in bestaande gebouwen is heel veel te winnen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in