VVD Hattem presenteert verkiezingsprogramma

Het verkiezingsprogramma van de VVD Hattem voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart is sinds deze week online beschikbaar. Het programma heeft als titel ‘Positief resultaat voor iedereen’ meegekregen en is tot stand gekomen na diverse openbare meedenksessies. Er wordt veel aandacht besteed aan thema’s als wonen, (verkeers)veiligheid, duurzaamheid en de lokale economie.

VVD Hattem is blij om het programma aan de Hattemers te kunnen laten zien. “In Hattem is het fijn wonen,” aldus lijsttrekker Erik Kleinpenning. “Niet voor niets werd de gemeente in 2019 bij een verkiezing van Omroep Gelderland verkozen tot de aantrekkelijkste gemeente in de provincie. We leven in een mooie groene omgeving met goede voorzieningen. We hebben dus veel om trots op zijn. Dat neemt niet weg dat het altijd beter kan. Daarom is ons standpunt: wat goed is, moet goed blijven en wat beter kan, moet beter worden.”

“We gaan graag met de Hattemers in gesprek,” laat Kleinpenning verder weten. “Niet alleen nu tijdens de campagne, maar ook na de verkiezingen. We willen de afstand tussen de lokale politiek en de Hattemers kleiner maken, want juist in een kleine stad als Hattem kunnen inwoners hun stem goed laten horen. Wij horen graag van u wat er beter kan bij u in de buurt.”

De VVD Hattem wenst alle andere partijen en collega-politici veel succes toe in de campagne en rekent op een prettige samenwerking. Want iedereen die zich wil inzetten voor Hattem verdient een compliment.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in