Stuur snel je thuisonderwijs-foto in voor de wedstrijd

RTV Hattem en de De Hattemer organiseren een fotowedstrijd met het thuisonderwijs in de hoofdrol. Je kan vandaag en morgen nog een foto insturen. De leukste foto’s en verhalen worden gepubliceerd in De Hattemer en op de website van RTV Hattem. Daarnaast zijn er waardebonnen van € 25,00 te winnen van Sportplay, Bakker Blom en De Fontein.

Een jury bestaande uit fotograaf Gonny van Duinen, Sandra Oosterveen van RTV Hattem en Angela van Erven van De Hattemer zullen de leukste foto’s gaan kiezen. De foto’s en verhalen kunnen voor 20 januari worden gestuurd naar redactie@rtvhattem.nl .

Stressvol
Ilona Kooistra stuurde een foto in van Senna en schreef: “Op de foto staat Senna Augustinus die om kwart over 9 (zie de klok) online moest zijn voor zijn eerste les van die dag. Alleen vanaf 9 uur lukte het inloggen al niet. Met rode wangen van de stress (wat moet ik nou, zo mis ik alles etc) nog maar een laptop erbij gepakt. En nog 1… want wie weet lag het aan de computer 🙈. Maar helaas… eindelijk om kwart over tien kon hij zich toch melden in les twee. Wat een geluk dat zoiets niet gebeurt op de dagen dat mama werkt. Die was gewoon thuis om hem gerust te stellen. Maar stressvol is dat thuisonderwijs wel 😅.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in