Concert Esprazzivo bij Jazz Club Hattem

Esprazzivo met zangeres Rehana Begun geeft op 9 februari een concert bij Jazz Club Hattem. Esprazzivo is een bruisende  groovende jazzband en bestaat uit vijf ervaren muzikanten.

De naam van de band is gebaseerd op de Italiaanse term ‘espressivo’. Het betekent dat muziek met expressie, met gevoel wordt gespeeld.

Frontvrouw jazzvocalist Rehana Begum weet met haar zwoele, exotische stem de meest kille harten te verwarmen. Zingen is voor haar het pure genot van verhalen op muziek, waarbij ze aan elk nummer haar eigen twist weet te geven.

Rehana zingt vol overgave bruisende, swingende jazz, zwoele bossanova’s en fluweelzachte ballads. Zij wordt daarin aangevuld door tenorsaxofonist Trinus de Vries, die in zijn solo’s en instrumentale stukken graag virtuoos uitpakt. Rehana en Trinus worden begeleid door de creatieve ritmesectie, bestaand uit Paul van den Belt (piano), Lenny Fleer (contrabas) en Peter de Heer (drums).

Het concert is op zondag 9 februari om 16.00 uur. De locatie is zoals altijd Dutch Golf, Konijnenbergerweg 3. Meer informatie over de Jazz Club Hattem vind je op www.jazzinhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in