“Samenwerken in aandacht”

Stichting Welzijn Hattem en De Elisehof willen de inwoners van Hattem bekend maken met Mindfulness, leven in aandacht. Donderdag 15 februari van 10.00 uur tot 11.00 uur wordt in het IJsbaangebouw een voorlichtings- bijeenkomst over leven in aandacht.
“Hoe om te gaan met stress, zorgen en moeilijke emoties zoals rouw en eenzaamheid”. Hoe kunnen we leren omgaan met het leven van alledag en keuzes maken die bij ons passen? Met aandacht leven kan iedereen leren, door middel van oefening.

Door met mindfulness-oefeningen stil te staan en inzicht te krijgen in wat er precies gebeurt, ontstaat er een zekere rust in plaats van een automatische reactie. Daarmee voorkom je dat stress het overneemt en heb je ruimte voor andere keuzes.

Stichting Welzijn Hattem begeleidt veel doelgroepen die op een of andere manier met de stress en de druk van het dagelijkse leven te maken hebben. Om deze groepen te kunnen ondersteunen, heeft de stichting contact gezocht met Naomi Slijkhuis, Mindfulnesstrainer bij De Elisehof.

Bent u geïnteresseerd in een training en wilt u meer informatie over de inhoud, kosten en data? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 15 februari van 10.00 uur tot 11.00 uur in het IJsbaangebouw, Hof van Blom 92. Aanmelden kan via telefoonnummer (03) 4432881.

Kijk voor meer informatie op www.swhattem.nl