v.v. Hattem JO13-1 ongeslagen kampioen

Voor Hattem JO13-1 stond zaterdag 16 december een echte kampioenswedstrijd op het programma. In Dedemsvaart werd er in de laatste wedstrijd van de tweede fase aangetreden tegen de nummer 2 van de competitie, Dedemsvaart MO13-1. Om kampioen te worden zou Dedemsvaart een overwinning nodig hebben en Hattem had genoeg aan een gelijkspel.
De boys waren de eerste helft nogal onder de indruk van de tegenstander en lieten zich de kaas van het brood eten door de meiden van DVC wat resulteerde in een 1-0 achterstand met de rust.

De coach helpt
In de rust werden er stimulerende woorden gesproken door de coach en na wat omzettingen begonnen de jongens met een hele andere mindset aan de tweede helft.
Elk duel werd gewonnen en de geel blauwen gingen nu vol voor de winst.
Kort na de rust maakte Hattem de gelijkmaker. Met hernieuwd vertrouwen werd de wedstrijd aangegaan en volgden er al snel 3 doelpunten waarmee een 1 – 4 overwinning werd veiliggesteld en het kampioenschap op het veld en na terugkomst op eigen sportpark werd gevierd.

redactie en foto: Arjen Noordberger