CMH geeft Nieuwjaarsconcert

De Christelijke Muziekvereniging Hattem (CMH) luidt traditiegetrouw het nieuwe jaar in met muziek. Dat muziek maken voor jong en oud is wordt bewezen op het podium van mfc de Marke. Van 11 tot 85 jaar en alles wat er tussen zit, laat zijn of haar muzikale talent horen op zaterdag 4 januari.

Jeugdorkest
Onder leiding van Jasper Tuik speelt het Het jeugdorkest onder andere Intermezza met als solist Lisanne Koele en het van de radio bekende nummer Counting Stars van de band One Republic.

Percussie
Het percussie-ensemble onder leiding van Rob van Plateringen speelt een aantal nummers. Het Folk Festival speelde het A-orkest al eens eerder, maar dit is een arrangement voor gestemd en ongestemd slagwerk. Verso Libre is ook een fanfarewerk en werd door CMH-lid Luuk van Raalten voor zijn D-examen bewerkt voor percussionisten.

How to train your Dragon
Het A-orkest -al weer 25 jaar onder leiding van Carlo Balemans- speelt ook een afwisselend programma. Zij spelen het uitdagende stuk How to train your Dragon, van de gelijknamige film. Dit keer heeft CMH ervoor gekozen om een van haar leden die studeert aan het conservatorium een uitdagend solostuk uit te laten kiezen. Michiel Mulder die euphonium speelt en de vooropleiding doet, heeft gekozen voor het stuk Varied Mood. Het stuk bevat mooie solo voor euphonium, geschreven voor David Moore. De titel is een anagram van zijn naam.

Collecte
Het concert op zaterdag 4 jabuari in mfc de Marke begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, wel is er een deurcollecte voor de gemaakte kosten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in