Klankconcert in Hattem

Een groep van 5 ervaren klanktherapeuten verzorgt een Klankconcert in Hattem. Zij hebben elk ruime ervaring in het werken met klankschalen en werken samen in een krachtige verbinding. Hierdoor kunnen zij goed voelen en horen in klank wat er voor jou nodig is. Zij gebruiken hierbij onder meer de gong, diverse soorten klankschalen, shrutibox, sjamaanse drum, fluit en andere etnische instrumenten van over de hele wereld. 

Tijdens een KlankHealingConcert, genieten de deelnemers niet alleen van mooie klanken die beelden en gevoelens kunnen oproepen, maar de klanken gaan diep het lichaam in. De trilling zorgt ervoor dat op diepere lagen het lichaam ontspant, emoties of fysieke pijnen aanraakt en los kan laten. Het geeft daardoor een betere doorstroming en gronding van energie. 

Deelnemers aan het concert nemen hun eigen mat, kussen en deken mee. Het Klankconcert vindt op 26 januari plaats in MFC De Marke, Daendelsweg 2 te Hattem. De zaal in vanaf 19.00 uur open en om 19.30 uur begint het concert. Kosten voor deelname zijn 30,00 euro per persoon. Aanmelding vooraf is nodig. Dit kan telefonisch of per e-mail bij Bini Hondema (de organisator van het concert), telefoon 06-23592151 of e-mail bini@hetdraaiendwiel.nl.
Dit telefoonnummer en e-mailadres kan je ook gebruiken voor het verkrijgen van nadere informatie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in