Winterkledingpas aanvragen

In Hattem willen we dat iedereen mee kan doen. Ook als het financieel even tegen zit. Daarom geven de gemeente en Leergeld Hattem een winterkledingpas aan Hattemse kinderen tot en met 18 jaar die dit nodig hebben. Met het tegoed van 150 euro kunnen zij met hun ouders kleding en schoenen kopen bij deelnemende winkels.

Wethouder Margriet Brouwer: β€œIn deze tijd, waarin veel kosten stijgen, merken we dat veel mensen geldzorgen hebben. Warme winterkleding en schoenen kunnen een flinke kostenpost zijn, zeker in een gezin met kinderen. Met het aanbieden van de winterkledingpas willen we deze doelgroep wat extra ondersteuning bieden.”

Automatisch bezorgd
De winterkledingpas wordt in de week voor de herfstvakantie bezorgd bij alle Hattemse kinderen die bij Leergeld Hattem bekend zijn. Kinderen die niet bekend zijn bij de organisatie, maar wel in aanmerking komen, kunnen aangemeld worden via leergeldhattem@gmail.com.

Meer informatie op de website
Op hulpwijzer.hattem.nl/winterkledingpas staat meer informatie over de winterkledingpas. Meer informatie over het aanbod van Leergeld Hattem is te vinden op www.leergeldnoordveluwe.nl.

De winterkledingpas wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie van Lions Club Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in