kerstpakketten voor Hattemers met een kleinere portemonnee

Lions Club Hattem helpt inwoners van Hattem met een uitkering door ze een groot Kerstpakket aan te bieden. Om dit mogelijk te maken organiseren ze een Herfst Wijn Event op zondag 13 november van 15-17 uur bij Dutch Golf Hattem.

Opgeven kan door een mail te sturen naar wijn@lionshattem.nl.

De proeverij bestaat uit 12 prachtige wijnen, 2 portwijnen en 2 champagnes. De Lekkernij en Delisalm zorgen voor ondersteunende bijbehorende delicatessen. Er zijn zowel witte als rode wijnen beschikbaar om te proeven. Dat kan met een uniek Lions Hattem wijnglas dat u kunt kopen voor 7,50 euro. Bestellen en afrekenen kan meteen, de uitlevering is enkele weken later.

Lions Club Hattem steunt vele sociale en maatschappelijke initiatieven vanuit de Nederlandse lijfspreuk ‘Lions Helpen‘. In Hattem zijn dat vooral doelen die de gezondheid van de Hattemers verhogen. In het verlengde daarvan stellen ze al enkele jaren samen met de Gemeente Hattem, Albert Heijn en Zoethout een pakket samen, vorig jaar inclusief coronatesten.

We hopen op uw aanwezigheid voor een geslaagde middag. Voor de thuisblijvers zijn de wijnen ook online te bestellen op www.blikachterdeschermen.nl/lions.

Delisalm https://www.delisalm.com/

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in