Veel verenigingen blij gemaakt door Rabo ClubSupport

Veel blije en verraste gezichten in MFC de Marke in Hattem tijdens de uitreiking van de cheques van Rabo ClubSupport. Woensdag investeerde Rabobank IJsseldelta opnieuw in het verenigingsleven. Dit najaar met maar liefst € 110.000,-

In totaal hebben 122 verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen voor hun clubkas. Een welkome bijdrage aan een sector die alle support verdient. Samen met de Rabobank vieren de verenigingen de winst.

In Hattem waren in totaal 18 clubs die hebben deelgenomen aan de Rabo ClubSupportactie en in totaal kregen deze Hattemse verenigingen bijna 10.000 euro. Met dit geld kunnen verenigingen en organisaties mooie dingen doen voor de eigen club of voor de Hattemer gemeenschap. Stichting Rond Uit Hattem bijvoorbeeld zal het geld aanwenden voor bloembakken in Hattem en RTV Hattem kan het geld goed gebruiken voor nieuwe microfoons.

St. Gedenkstenen Hattem kreeg ook een mooie bijdrage en kan daardoor haar werk voortzetten.

Raboklanten beslissen
Rabobank is een coöperatie. De bank heeft geen aandeelhouders, maar leden en klanten. Zij vervullen een belangrijke rol, zowel in het meedenken met de koers als in het meebeslissen over de bestemming van de winst. Niet de bank, maar klanten geven de doorslag. Dit geldt ook voor Rabo ClubSupport. Tijdens de stemperiode mocht iedere klant 5 stemmen uitbrengen een verenigingen en stichtingen naar keuze. In totaal hebben klanten van Rabobank IJsseldelta ruim 22.225 stemmen uitgebracht.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in