Hulp bij zoektocht naar ideale baan bij Bibliotheek Hattem

Ben je op zoek naar de ideale baan? De bibliotheek Hattem kan je daarbij helpen en organiseert een bijeenkomst voor werkzoekenden en werkenden die willen veranderen van baan.

Een CV waar je trots op bent
De bijeenkomst van 6 oktober gaat om het verbeteren van het cv. Aan de hand van een werkblad met individuele en plenaire opdrachten krijgen deelnemers inzicht in hun sterke punten en oefenen ze om deze daadkrachtig te benoemen. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek en krijgen concrete handvatten om een goed cv op te stellen en hun werkervaring concreet te beschrijven. Het is geen bijeenkomst waar je gewoon een cv gaat maken. Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken komen deelnemers tot nieuwe inzichten. Hiermee kunnen ze direct of thuis verder aan de slag!

Jacqueline Junte is coördinator van de bijeenkomsten rondom werk bij Bibliotheek Noord-Veluwe. Ze is enthousiast over de JobOn trainingen, die bij deze bijeenkomsten gebruikt worden. “Deze trainingen zetten je aan het denken over je eigen vaardigheden. Deelnemers gaan zelf actief aan de slag. Daardoor volgen er ontzettend leuke gesprekken en geven deelnemers elkaar goede tips.”

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 oktober bij de Bibliotheek in Hattem, Daendelsweg 2, 8051DX Hattem, van 09.30 – 11.30 uur. Geef je snel op, maximaal 10 deelnemers kunnen meedoen. Deelnemen is gratis, maar aanmelden is een vereiste. Dit kan via www.bibliotheeknoordveluwe.nl. Meld je aan en doe mee.

Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen JobOn bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in