Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 18 september

  • Teun Juk, auteur van het binnenkort te verschijnen boek “Verering van de heilige Anna in Hattem”, geeft een nader inkijkje over de combinatie van geloof, geschiedenis en kunst in de Grote of Andreaskerk.
  • Daphne Maas, directeur van het Voermanmuseum nodigt ons uit voor de nieuwe tentoonstelling “Waar tijd niet meer telt” waarin werk van urbex-fotograaf en plaatsgenoot Hans Borst wordt gepresenteerd.
  • Herman Spannenberg is één van de initiatienemers van een nieuwe Youth Alpha-cursus. Wat houdt dat precies in en voor wie is dat bedoeld.
  • Sonja Schultz, coördinator van het Toeristisch Informatie Punt, wil ons enthousiast maken om mee te doen aan het Beleefweekend Veluwe.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in