Chocoladefestival – voor chocoholics

Het Chocoladefestival wordt elke twee jaar georganiseerd, dit jaar op 26 oktober. Een festival, waar echte ‘chocoholics’ uit heel Nederland de laatste trends demonstreren, met chocola gebeeldhouwd, geschilderd en haren geverfd worden.

Hattem staat voor de dertiende keer geheel in het teken van het Chocoladefestival. Een groots evenement rond de tongstrelende lekkernij chocolade in alle denkbare variaties. Proeven, beleven en volop genieten van een wereld aan heerlijkheden, kunst en demonstraties in het aloude stadscentrum. Oog in oog met chocolatiers, kunstenaars, en heel veel lekkenijen.

Aan kinderen wordt ook volop gedacht. Er zijn diverse mini workshops te volgen en kunnen de kapsels in geweldige choco looks worden omgetoverd. En uiteraard is er van alles te proeven.

Ontstaan
In oktober 2001 werd het eerste chocoladefestival georganiseerd in Hattem. Een festival dat in korte tijd uitgroeide tot het grootste en gezelligste van ons land. Het festival wordt georganiseerd door Bonbon Atelier A3 in nauwe samenwerking met Rond Uit Hattem en tal van (inter)nationale chocolatiers en kunstenaars.

Meer informatie staat op de website.

Van de redactie
Lees jij al HattemNieuws? Ontvang voortaan nieuws en achtergronden in je mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in