De koelte zoek je op met de mobiele airco

Zoek jij tijdens de warme zomerdagen graag de verkoeling op met een duik in de IJssel? Een vrije middag aan de oever met je gezin terwijl de zomerzon haar warmte afgeeft. Jullie zoeken een plek in de schaduw en duiken in het water om je af te laten koelen. Bij thuiskomst hoop je dan dat de warmte buiten is gebleven dat je binnenkomt in een relatief koele ruimte.

Schijnt de zon zo hard dat het in huis benauwd en warm wordt? Plaats dan een mobiele airco die in een mum van tijd de binnentemperatuur naar beneden haalt.

Optimaal en efficiënt gebruikmaken van de mobiele airco
Terwijl jij lekker aan de IJssel ligt, heb je van tevoren de mobiele airco thuis aangezet. Ben je even een uurtje weg, dan kom je daarna thuis in een fris en koel huis. Of ga je de deur niet uit tijdens die hete zomerdag, dan schakel je de mobiele airco gelijk in en voel je gauw genoeg aan dat de temperatuur naar een gewenste hoogte daalt.

Wil je de mobiele airco effectief zijn werk laten doen? Dan is het belangrijk dat de ruimte die wordt gekoeld, goed afgesloten is. Maar een mobiele airco met slang moet de warmte van binnen naar buiten afvoeren. De afvoerslang moet dus op een bepaalde manier naar buiten en dat kan alleen door een deur- of raamopening. Zorg daarom voor een mobiele airco raamafdichting die de opening tussen de afvoerslang en het kozijn afsluit. De mobiele airco raamafdichting breng je simpel aan op het kozijn. Op die manier is de opening helemaal dicht. En om de afvoerslang toch naar buiten te brengen, kun je de raamafdichting precies voldoende openen zodat de slang erdoorheen past. Op die manier werkt de mobiele airco efficiënt, voert het de warmte af en komt er geen warmte van buiten naar binnen.

Liever een mobiele airco zonder slang?
Vind je een mobiele airco met slang te veel gedoe en wil je daar in die warme zomertemperaturen niet mee worstelen? Plaats dan een mobiele airco zonder slang. Deze kun je in iedere gewenste ruimte plaatsen, ook daar waar geen deur- of raamopeningen naar buiten zijn. De mobiele airco zonder slang dient als koelsysteem die de temperatuur tot 3 graden kan laten afkoelen. Het filtersysteem in het apparaat zorgt ervoor dat de lucht wordt afgekoeld en gefilterd. Dit resulteert in een aangename en koele ruimte om in te verblijven.

Voorkom hete zomerdagen met een mobiele airco
Houd je ervan je vrije middag door te brengen aan de IJssel terwijl het kwik stijgt? En kom je dan het liefst thuis in een aangename ruimte waar de zinderende hitte niet is doorgedrongen? Met de aanschaf van een mobiele airco zorg je ervoor dat je binnenkomt in een afgekoelde ruimte. En ga je de deur niet af, dan helemaal kun je niet zonder de mobiele airco die de warmte in een mum van tijd naar buiten werkt. Bekijk online de beschikbare modellen en bepaal de mobiele airco die het best in jouw huis past.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in