Geschenk voor Hof van Blom groot gebaar

De organisatie Vrienden van de Hof van Blom ontving 11 juli een gift van 500 euro voor de aanschaf van akoestische wandpanelen voor de nieuwe ontmoetingsruimte De Hofkamer in de Hof van Blom. Een ruimte waar bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

De overhandiging van de check is één van de Gebaren van Monuta die Monuta via haar medewerkers en franchisenemers jaarlijks beschikbaar stelt. Al meer dan 100 jaar staat Monuta klaar voor de lokale samenleving. Daarom konden medewerkers plannen indienen voor steun aan initiatieven en projecten die ondersteuning verdienen.

Arjan Schrooten, Compliance Officer Monuta: ‘Het is zo belangrijk dat we naar elkaar en onze omgeving omkijken. Dit initiatief kwam op ons pad en wij vonden dat dit een extra impuls kon gebruiken. Elkaar ontmoeten, samen koffie drinken en praten over de dagelijkse dingen is heel waardevol. Het is bijzonder dat ik samen met franchisenemer Mark Sepers zo’n lokaal gebaar kan doen en zo samen een bijdrage kan leveren.’

Hofkamer is ontmoeten
Helma van Iersel, Service Coördinator Hof van Blom en Hanneke Jurriëns, Vrienden van de Hof van Blom zijn blij met de steun: ‘De Hofkamer is een belangrijke ontmoetingsplek voor de bewoners, dankzij verschillende giften is het voor ons mogelijk om er een fijne en gezellige ruimte van te maken.’

Over Monuta
Monuta is een afscheidsspecialist. Opgericht in 1923, zet zij zich al meer dan 100 jaar in met dezelfde missie: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk maken. Zij gelooft in openheid en eerlijkheid over afscheid.
Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl

Van de redactie
Lees jij al HattemNieuws? Ontvang voortaan nieuws en achtergronden in je mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in