Jachthaven Hattem vormt decor waterpolotoernooi

Aan de derde editie van het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi nemen verschillende heren, dames en veteranenteams deel.

Dit jaar zijn er ook drie nieuwkomers in de poule en wel: De Zuiderzeezwemmers uit Dronten en DEK uit Genemuiden in de herenpoule en Swol 1984 bij de dames. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 23 juni.

De herenpoule bestaat uit zes teams waaronder titelverdediger, Swol 1894, die dit jaar met twee teams naar Hattem komt. Daarnaast is Octopus weer van de partij. De Wapenvelders waren net als de Zwollenaren de tweede voorgaande edities ook al present op het IJsseldelta Marina waterpolotoernooi.
En natuurlijk komt het herenteam van Z&PC Hatto-Heim ook in actie.

Damespoule
De dames van Deltasteur wonnen de afgelopen editie het drieluik tegen de dames van Z&PC Hatto-Heim. Deltasteur speelt aankomend weekend de bekerfinale en ontbreekt om die reden op ons toernooi. Dit jaar nemen de dames van Swol 1894 de plek van Deltasteur in. Zij spelen tweemaal tegen de dames van Z&PC Hatto-Heim en komen ook nog een keer in actie tegen de heren van Z&PC Hatto-Heim.

Veteranenwedstrijd
Aan het einde van de ochtend wordt ook de jaarlijkse wedstrijd gespeeld tussen het damesteam van Z&PC Hatto-Heim en de Golden Oldies, een veteranenteam van Z&PC Hatto- Heim.

(foto: Gerben Westerman)