Veel plezier bij de wedstrijd van Hattem Onbeperkt tegen PEC kicks ASS

Voetbalvereniging Hattem organiseert al vele jaren voetbalactiviteiten voor meisjes en jongens met een autisme spectrum stoornis. Vorige week woensdag vond ter gelegenheid van het tienjarig jubileum een bijzondere wedstrijd plaats op Sportpark Het Achterveen. Het team van Hattem Onbeperkt stond woensdag in de vroege avond tegenover PEC kicks ASS. Het werd een interessante en vermakelijke wedstrijd, waar beide teams alles hebben gegeven.

Muzikale entree en aftrap door burgemeester

Burgemeester Marleen Sanderse verzorgt de afrap

Deze wedstrijd begon met muzikaliteit. Nadat beide teams met muzikale begeleiding het veld op kwamen en zich presenteerden was het Burgemeester Sanderse die de aftrap verrichtte. Het team van Hattem Onbeperkt overrompelde het PEC team waarna er een 3-0 stand op het score bord stond. Daarna was het de beurt aan PEC dat in een korte periode terugkwam tot 3-3. In de tweede helft waren er ook kansen over en weer, die deels door goed keeperswerk onschadelijk werden gemaakt. Na een meer dan sportieve en vermakelijke tweede helft werd als uitslag een 5-9 stand genoteerd waarmee het PEC kicks ASS team aan het langste eind trok.

Plezier staat altijd voorop
Bij Hattem Onbeperkt staan plezier en spelplezier centraal in zowel trainingen als wedstrijden. Woon je in Hattem of in de regio en wil je meer weten over het voetballen in Hattem? Neem dan contact op met Arjen Noordberger via jeugdzaken@vvhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in