De tegeltaxi gaat weer door Hattem rijden

Heb jij tegels uit jouw tuin gehaald? Stapel ze dan op, want op vrijdag 27 mei rijdt de tegeltaxi weer door Hattem.

Als je hier gebruik van wilt maken, mail dan even naar NKtegelwippen@hattem.nl. Na aanmelding haalt de taxi jouw tegels op.

Laatste vrijdag v/d maand
De tegeltaxi rijdt iedere laatste vrijdagochtend van de maand door Hattem. Vooraf aanmelden van de tegels is wel nodig. Je hoeft niet thuis te zijn bij het ophalen, stapel de tegels gewoon langs de weg op.

NK Tegelwippen
Vergeet niet om jouw tegels ook aan te melden op nk-tegelwippen.nl, zo kan iedereen zien hoe bewust Hattemers bezig zijn met groen. Op de Noord-Veluwe zijn in Hattem tot nu toe de meeste tegels gewipt.

In de tussenstand staat Hattem landelijk op de vierde plek van gemeenten met minder dan 50.000 inwoners.  Maar er is vast nog meer mogelijk, toch? Help je mee?


Ga je aan de slag in de tuin? Denk dan eens na over minder tegels in jouw tuin. Minder tegels in tuinen en straten en meer ruimte voor levend groen zijn erg belangrijk. Groen zorgt voor een natuurlijke waterafvoer, beperkt hittestress, zorgt voor bio-diversiteit en is een woonplek voor kleine dieren en insecten. En groen is goed voor de gezondheid en het welzijn van mensen, wel zo belangrijk in deze tijd.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in