Koor Jubilate Deo viert 50 jarig lidmaatschap van Manna Kooistra

In de feestelijke jaarvergadering op dinsdag 11 april j.l. van het Regionaal Chr. Gemengd Koor Jubilate Deo Hattem werd aandacht besteed aan het 50 jarig lidmaatschap van mevrouw Manna Kooistra die veel voor het koor heeft betekend. Niet alleen is zij koorlid maar ook vele jaren actief als bestuurslid. De voorzitter haalde bijzondere gebeurtenissen aan uit het jaar dat zij lid werd van het koor (1973) waaronder de autoloze zondag i.v.m. de oliecrisis. Menig Hattemer heeft op een kerstmarkt kunnen genieten van heerlijke erwtensoep uit een kerstkraam van Jubilate Deo waar Manna mede voor zorgde in soms barre weersomstandigheden. Dit om de kas van Jubilate Deo te spekken. Manna ontving uit handen van de voorzitter een prachtige bos bloemen en een pen met inscriptie.

Opname van het jubileumconcert bekeken
Tijdens de jaarvergadering werd ook gekeken en geluisterd naar de opname van het concert van Jubilate Deo op 25 maart j.l. ter gelegenheid van haar 80-jarig bestaan.
Er zijn reeds weer prachtige plannen voor het komend seizoen door het koor. Zo is er een uitje met een concert gepland in Leeuwarden en zal het koor in oktober medewerking verlenen aan het korenfestival in Hattem.

Nieuwe leden gezocht
Nieuwe leden zijn erg welkom. De repetities vinden plaats in de Emmaüskerk, Dorpsweg 27 te Hattem op dinsdagavond van 19.45u tot 21.45u. Wees welkom.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in