Lions steunt Dikke Tinne Kasteel met wijnactie

Lions Club Hattem organiseert zondag 7 april wederom een uitgebreide wijnproeverij. De proeverij vindt plaats op wijngaard De Langenberg Le Berceau, Apeldoornseweg 34, van 15.00-17.00 uur.

Voor de komende lente en zomer zijn er dertien prachtige witte en rode wijnen te proeven. De opbrengst van de wijnverkoop wordt gedoneerd aan Visit Hattem voor een bronzen beeld van het Dikke Tinne Kasteel. De productie daarvan is geraamd op ongeveer € 5.000.

Franse sferen
Thema van deze proeverij is deze keer De Elzas. Er worden bijpassende hapjes uit deze Franse streek geserveerd. Daarnaast is De Leckernij uit Hattem traditioneel aanwezig.
De proeverij is overdekt. Parkeren kan op het parkeerterrein naast de Hockey Club Hattem, tegenover de ingang naar de proeverij. Kom je met de fiets, dan is daarvoor voldoende parkeerruimte op het terrein zelf. Markeringen geven de ingang naar de proeverij aan. De toegangsprijs voor proeverij en hapjes is € 7,50 p.p.

In Hattem voor Hattem
De Lionsclub steunt vele sociale en maatschappelijke initiatieven vanuit hun lijfspreuk ‘Lions Helpen’. In Hattem zijn dat met name doelen die de leefbaarheid van de Hattemers verhogen.
Visit Hattem is het toeristisch Informatiepunt dat Hattem als toeristische locatie presenteert. Zij organiseren activiteiten om bezoekers enthousiast te krijgen om naar Hattem te komen.

Bij verhindering 
Mocht je verhinderd zijn voor de proeverij, dan zijn de wijnen ook t/m 7 april te bestellen via www.lionswijnevent.nl Op deze website staat tevens meer informatie over de te proeven wijnen.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van de Lions, dan kun je de Lionsclub Hattem volgen via hun eigen Facebook-pagina.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in