Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
►Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv.

Zaterdag 18 februari 2023

Veel politiek deze week. De verkiezingen voor de Provinciale Staten komen er aan. Op woensdag 15 maart is het zover en kan er gestemd worden.

Rosmarijn Boender uit Hattem vertelt over haar ervaringen als statenlid en over de ideeën die de VVD de komende periode voor Gelderland heeft.

Ook Koen Castelein is kandidaat voor de Provinciale Staten. Hij staat op de lijst voor D66. Hij geeft aan wat de speerpunten zijn van zijn partij.

Maandag staat het gewijzigde bestemmingsplan voor de Bongerd op de agenda van de raadscommissie. Wethouder Koen Castelein geeft aan wat er aan het plan is veranderd.

Kees Rook praat ons bij over de onderwerpen van Tweede Jeugd Sportief

De Vrienden van het Baken voeren actie om een duo fiets aan te schaffen voor de bewoners van de locatie de Hoenwaard in Hattem. Anneke Stelwagen van de Vrienden van het Baken vertelt over de actie.

En verder is er nog nieuws uit Hattem en muziek.

Hattem Aktueel wordt deze week gemaakt door gastheer Jan Boeve, technicus en muzieksamensteller Gert Witteveen en presentator John van Dijk.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in