Bakkerijmuseum opnieuw het leukste uitje van Gelderland

Het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem is opnieuw verkozen tot ‘Leukste uitje van Gelderland’. Deze verkiezing wordt elk jaar gehouden door de ANWB. Ook dit jaar kreeg het bakkerijmuseum de meeste stemmen van Gelderland. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking kreeg een aantal medewerkers een gouden award uitgereikt. Het bakkerijmuseum kreeg al drie keer deze gouden prijs.
Veel stemmen voor het bakkerijmuseum
Bij de ANWB zijn in totaal bijna 100.000 stemmen binnengekomen in deze verkiezing. Er werd gevraagd welk uitje het meest gewaardeerd werd. Er kon ook gestemd worden op landelijke uitjes. Er kwamen veel stemmen voor het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem, met een veel enthousiaste reactie. Een aantal voorbeelden hiervan: hun stem toe: “De passie en liefde voor hun vak straalt in alles door”, “Dit is veruit het leukste museum! Zoveel enthousiasme en passie heb ik niet eerder meegemaakt. Zelfs de directeur doet mee!”, “Boeiend voor zowel kinderen als volwassenen”. Bezoekers hebben het favoriete uitje beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.
De verkiezing
Bij het uitbrengen van de stemmen gaat het erom dat mensen meerdere eigenschappen van de uitjes beoordelen. Natuurlijk gaat het over het aanbod en de sfeer maar ook over (klant)vriendelijkheid, de verhouding prijs/kwaliteit en andere faciliteiten zoals toiletten en toegankelijkheid. In Gelderland kwam het bakkerijmuseum als beste uit de bus. De tweede prijs ging naar ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen en de derde prijs was weggelegd voor het Marius van Dokkum Museum in Harderwijk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in