Radio- en Elektronicamarkt bij VERON Noord Oost Veluwe

Op zaterdag 29 februari houdt de afdeling Noord Oost Veluwe van de VERON (Vereniging voor Experimenteel Radio-onderzoek Nederland) voor de 24e keer haar Radio- en Elektronicamarkt. Deze wordt gehouden in de meer dan 1.000 vierkante meter grote sporthal van mfc Aperloo in ’t Harde, waar zo’n 220 meter aan kramen opgesteld staan.

Internationaal
Op deze gezellige markt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

Radio
Voor de radiohobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers, porto`s. En natuurlijk wordt de zelf bouwende elektronica hobbyist niet vergeten door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten.

Computer en méér
Zo zijn er voor de computerliefhebbers computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar. Maar ook op het gebied van Arduino, Raspberry PI en accessoires is er voldoende te vinden en dat vaak voor hele gunstige prijzen. Ook worden allerlei soorten ledverlichting , ledstrips, telefoonladers, opbergsystemen, opbergkratten, gereedschap en vele andere zaken te koop aangeboden.

Aperloo, ’t Harde
Ben jij op zoek naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamel je oude radio’s, oude legerapparatuur, ben jij een computeraar, radiozendamateur, of wat dan ook op het gebied van elektronica? Kom dan zaterdag 29 februari naar deze gezellige Radio- en Elektronicamarkt in “mfc Aperloo”, Stadsweg 27, ’t Harde. De markt begint om 09.00 uur, duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 3 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte. Kijk voor meer informatie op www.pi4nov.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in