Acro plaatsingswedstrijden bij Hanze Gym Hattem

Hanze Gym Hattem organiseerde vorige week als gastclub plaatsingswedstrijden Acrogym in de Marke. Maar liefst 16 teams stonden op de wedstrijdvloer.

Als eerste waren de D- en C-lijn teams aan de beurt. D-jeugd trio Maureen, Jeske en Denisha wisten goud te bemachtigen met hun sprankelende Michael Jackson-oefening.

Nadia, Abbey en Quinty, D-junior, behaalden een mooie bronzen medaille. In dezelfde categorie nam het trio Nora, Dewy en Fleur deel. Met hun prachtige tempo-elementen wisten zij de hoogste score te behalen, met een gouden medaille als resultaat.

Het D-junior duo Fleur en Milou wist zich ten opzichte van de vorige wedstrijd te verbeteren. Dit werd beloond werd met een 1e plek. Anne en Jo-Ann namen deel in de categorie D-senior. Met een knappe oefening werden zij verrast met een fraaie 3e plaats.

Voor het D-senioren trio Jill, Lotte en Lieke was het de eerste wedstrijd van het seizoen. Met een stralende oefening staken zij met kop en schouders boven de rest uit. Ook zij kregen een gouden medaille omgehangen.

In de C-lijn was het daarna de beurt aan senioren duo Iza en Karen. Ze lieten twee goede oefeningen zien en kregen daarvoor een welverdiende zilveren medaille. Het junioren trio Phaedra, Sanne en Annelie maakten helaas een foutje bij de balans oefening, maar wisten zich te herpakken met de tempo-oefening en werden beloond met de hoogste score in hun categorie. Ze werden uiteindelijk nog knap 5e.

Toen was het de beurt voor de E-lijn teams. Het jeugdteam Quincey en Emma werd  beloond met een 9e plaats. Duo Nora en Lenthe straalde op de vloer met een vrolijke oefening, goed voor een zilveren medaille. Keira en Janouk werden 6e met een topoefening. Het laatste jeugdteam Anna en Emily kregen mooie punten voor hun strakke elementen en leuke dans, met een 4e plaats als resultaat.

Tot slot de E-junioren. Het duo Jaylinn en Mila maakte een superstart van de oefening. Ook in deze categorie namen Britt en Marinde deel. Met een strakke oefening werden zij beloond met een bronzen medaille. De zilveren medaille in deze categorie was voor Hannah en Julie. Het was een erg nette oefening met stabiele balanselementen.

Het laatste E-junioren team van Hanze Gym Hattem, trio Lieke, Merle en Tess, overtrof zichzelf met een geweldige oefening. Zij kregen een gouden medaille mee naar huis.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in