Open dag mbo Zone.college

Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met
docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college in Zwolle op 28 januari van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de open dag kan via het aanmeldformulier.

Bij Zone.college in Zwolle presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en
studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen.

Tijdens de open dag is het ook mogelijk om een online gesprek in te plannen met opleidingsadviseurs, die meer kunnen vertellen over het volwassenenonderwijs, omscholingstrajecten en de subsidiemogelijkheden. Zone.college biedt namelijk veel (groene) trajecten aan voor iedereen die zich wil laten om- of bijscholen.

Praktijk centraal
Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en op verschillende praktijklocaties doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid
Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector heeft talent nodig, voor een betere toekomst. Talent om met nieuwe ideeën te komen om klimaat problemen op te lossen. Biodiversiteit te bevorderen en voldoende voedsel te produceren. Of het nu gaat om het hebben van groene vingers, oog hebben voor techniek, handig zijn met je hoofd, of slim zijn met je handen, een hart voor dieren hebben of goed met mensen omgaan. Voor deze talenten biedt de groene sector verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches.

Op de locatie in Zwolle worden deze opleidingen aangeboden.
 Bos- natuurbeheer  Paardenhouderij
 Dierenartsassistent paraveterinair  Paardensport
 Dierverzorging  Sportvisserij; waterbeheer
 Geo, data ; design  Teelt ; technologie
 Green design  Tuin; landschap
 Groene detailhandel  Voeding ; technologie
 Groen, grond ; infra  Voeding; voorlichting
 Hoefsmid  Wildlife

Open dag mbo Zone.college Zwolle
15.00 tot 20.00 uur | Koggelaan 7, Zwolle | Aanmelden via website

Of..online
Het is ook mogelijk om de open dag op 28 januari online bij te wonen. De online open dag is tussen 15.00 en 20.00 uur te bekijken via www.zone.college. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in