Derde muziek- en ontmoetingsconcert in De Veste

Het derde (in een reeks van vier) muziek- en ontmoetingsconcert in CGK De Veste wordt verzorgd door Jaap Zwart (orgel) en Heiko ter Schegget (blokfluit).

Jaap Zwart is een veelzijdig musicus (orgel, piano, dirigent, docent) en voor de meeste inwoners van Hattem en omgeving geen onbekende. Heiko ter Schegget is een fenomeen op de blokfluit! Over hem wordt geschreven: Er zijn maar een paar mensen in de wereld die het combineren, blokfluit spelen op topniveau én zelf blokfluiten bouwen. Het is de tweede keer dat Ter Schegget en Zwart samen een concert geven in De Veste.

Het concert vindt plaats op 24 januari 2020 in CGK ‘De Veste’ aan de Korte Kerkstraat 8 in Hattem. Aanvangstijd is 19.45 uur en de kerk is open vanaf 19.15 uur. De entree is gratis. Er is deze avond een collecte. De opbrengst is bestemd voor een goed doel. Dit keer is dat de Stichting Gevangenenzorg Nederland (www.gevangenenzorg.nl), een stichting met vrijwilligers die geloven in herstel en gevangenen bezoeken vanuit de Bijbelse opdracht naar Mattheüs 25 vers 36.
Opgave vooraf is niet noodzakelijk, het reserveren van een plaats is wel mogelijk via omziennaar@cgkhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in